Sponsorer

For en forening, der udelukkende kører på hjælp udefra, er det vigtigt at have nogle gode støtter. Da SEEST SAMLING er baseret på frivilligt arbejde, og da der ikke opkræves kontingenter, er vi meget afhængige af vores gavmilde sponsorer.

De første, der faktisk fandt ideerne til at starte SEEST SAMLING var det lokale erhvervsnetværk, Seest Netværket, hvor der er samlet 40 af bydelens aktive erhvervsdrivende. I deres formålsparagraf står der (ud over at de vil hjælpe hinanden til gode forretninger) at de vil være med til at præge udviklingen i lokalområdet.

Efterfølgende har den nye bestyrelse været i kontakt med mange firmaer/organisationer, som på den ene eller anden måde giver en hånd med, når der skal skabes handling.

Kontakt os gerne, hvis du ønsker at støtte SEEST SAMLING – det kan være såvel økonomisk, materielt eller med serviceydelser.
Herunder kan du se hvem det er, der på denne måde allerede bakker os op:

 Firma Beskrivelse
Claus Toft Hansen har bidraget alle årene med bl.a. dej til snobrød, pølsebrød, bidrag til Sankt Hans og andet godt. Seest Bageri er aktive på Facebook hvor de også kan følges.
Bent Rask fra Vagn O. Eletric har hjulpet os mange gange med hjælp til alt el-arbejde ifm. vores arrangementer og de nye toiletter.
Som autoriseret el-installatør kan de også hjælpe dig når du har brug for at få udført el-arbejde.
Henrik Bilberg fra INGENIØR’NE har sikret at vores bålhytte fik lavet de nødvendige statiske beregninger og godkendelse ved Kolding Kommune. Udover dette har de bidraget med gaver til vores amerikansk lotteri.
Har du brug for en rådgivende ingeniør til dit byggeri, så kan de også hjælpe dig. Du kan finde dem på LinkedIn.
Lisbeth Jensen fra 7-eleven i Seest har hjulpet os ifm. både benzin til plæneklipperen, børnedyrskue og Sankt Hans. De har deres egen lokale Facebook-side som du kan følge.
Murerfirmaet Johannes Eriksen har hjulpet med at få bygningen pudset samt andre former for murer-arbejde. Hvis du har brug noget murerarbejde, så kontakt Johannes på mobil 202 555 60
Claus Toft Hansen har bidraget alle årene med bl.a. dej til snobrød, pølsebrød, bidrag til Sankt Hans og andet godt. Seest Bageri er aktive på Facebook hvor de også kan følges.
Lars Hegnet fra Hegnet laver grafisk hjælp til alle. Vi har fået hjælp til logo, tryk, tavler og meget mere.
Vi har købt Rulle Marie hos Ingvard Madsen ved Peter Madsen. Til gengæld har Ingvard Madsen lovet at stå for service og vedligeholdelse af Rulle Marie uden beregning.
Arealerne er doneret af Kolding Kommune til Seest. Vi har en løbende kontakt med dem samt bidrag fra Bydels Puljer og bladet hjælp. Her har Michael Tornsbjerg Nielsen været vores primære kontaktperson.
Der er mange opgaver som skal suppleres af maskiner når den rå-arbejdskraft skal have en hjælp. Her har Ramirent givet os en håndsrækning hver gang der er brug for at leje maskiner.
Sparekassen Kronjylland har hjulpet os med gunstige bankforbindelser, samt donation fra deres fond i form af vores bordebænkesæt på det grønne område. Kommer man som potentiel kunde får vi 500 kr. og henviser til Seest Samling, doneres der 500 kr. til os.
Peter Laursen fra PL Anlæg har bidraget med anlægsarbejde af forskellig karakter når der er brug for hjælp udover det sædvanlige.
Christina Prangsgaard gav en stor hjælp til opstarten af kommunikationen i de først par år omkring både hjemmeside, Facebook-side samt kommunikationen generelt.
Karsten Harders fra Seest Fotos har hjulpet med at få taget gode billeder i af Seest Samling.
Seest kirke har givet os husly og lagt mødelokaler til vores generalforsamling og bestyrelsesmøder. Merri Vestergaard har været vores kontaktperson.
Spar Nord i Kolding giver 1.000 kr. til SEEST SAMLING, hver gang vi sender en potentielt kunde til Ole Hermansen.
Bruger man Home som ejendomsmægler og via Poul-Erik Hansen og henviser til Seest Samling doneres der 500 kr. ved hver afsluttet handel.
Til vores børnedyrskue fik dyrene gode gave fra Tufra i Kolding som du kan følge via deres hjemmeside eller Facebook-side.
Jens B. Larsen fra Rema 1000 i Seest har hjulpet med dagligvarer til børnedyrskue og Sankt Hans. Rema 1000 i Seest har deres egen Facebook-side med lokale tilbud.
For at få det bedste ud af vores børnedyrskue låner vi teltet fra Seest Boldklub samt en god stor grill. Som os er de afhængelige af frivillig hjælp og sponsorer til både deres foldbold- og tennis-afdeling, hvor vi håber på god opbakning fra lokalområdet til både dem og os. De bruger også deres Facebook-side aktivt for at komme ud til flest mulige brugere.
CKA Udlejning Aps fra Seest har hjulpet med mad og telte til vores børnedyrskue. Hvis du har brug for udstyr til en fest, så kan Anders Hedeager Jensen hjælpe dig i mål.
Papirlageret ved Arne Nielsen i Kolding centrum har sikret os at vi kunne afholde et godt amerikansk lotteri med gode lod.
Visens Venner i Kolding var forbi til vores børnedyrskue i 2017 for at løfte stemningen.
Til vores børnedyrskue fik dyrene gode gave fra Evidensia Kolding Dyrehospital. Du kan følge dem via deres hjemmeside eller Facebook-side.
Hvis du har brug for et nyt forsikringsselskab så kontakt Gitte Juhl fra Vejle Brand. For hver kundehenvendelse de får donere Vejle Brand 350 kr. til vores forening.
Kristian Adsbøl fra KA Kloak & Anlæg ApS i Lunderskov har været vores kontaktperson ifm. de nye toiletter hvor de har været en stor hjælp.
Hus·Til·Tiden – Murereliten hjalp med at få vores toiletter gjort fine. Hvis du kontakter Patrick Iversen kan han også hjælp dig.
Hver gang vi har haft et af vores projekter har STARK i Kolding været behjælpelige med materialer til en skarp pris. Næste gang du har et projekt der hjemme, så kan du tage fat på Christian Christiansen.
  Ved Susannesholm kan du købe kød og andre hjemmelevede kvalitetsfødevarer fra deres ultraniche produktion. Vi har fået hjælp og bidrag ifm. vores arrangementer. Du besøg dem til deres besøgsdags-arrangementer i løbet af deres sæson og få selv fornemmelsen af, hvordan dyrene opdrættes hos dem. Du kan kontakte Susanne Leth Musse via deres hjemmeside eller facebook.
  Vi har fået en flot pengegave fra SuperBrugsen på Tøndervej. Pengene har været en stor hjælp i forbedring af området.
Susanne Pipenbring Jensen fra FROM Grafisk har hjulpet mig med tryksager. Tag et kig på deres hjemmeside eller Linkedin.
  Hansenberg i Kolding har hjulpet os med at bygge og skaffe den store grillhytte, samt hjælp til vores vores børnedyrskue. De aktiv på Facebook med vidoer og opslag.
  Reklametanken ApS fra Kolding har hjulpet os med bl.a at få en flot plakat til Sankt Hans samt andet grafisk arbejde. Hvis du skal have lavet noget så kontakt Gunnar Halldorsson – deres kontaktoplysninger kan du finde på hjemmesiden eller på deres Facebook-side.
  Vi vil laver meget arbejde selv, men visse opgaver skal der en professionel til. Når vi har haft udfordringer med dele af malerarbejdet har Frank Thiemer fra Malernes Aktieselskab i Kolding været en stor hjælp.
  Kolding Totalsikring kan tilbyde kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser til både private og erhvervsdrivende inden for følgende områder: Glarmesterarbejde, termoruder, butiksruder, forsikringsskader, spejle, forsatsruder, specialløsninger, indramning samt traditionelt låsesmedearbejde. Vi har haft stor gælde af Jørn Kronborg-Jensen(4019 4645) og den hjælp han har ydet ifm. vores døre og låse.
  Som alle andre foreninger skal vi have et godkendt regnskab og der hjælper Stampe Revision fra Seest os med opgaven. Ole Stampe har altid været behjælpelig med at få os i mål med opgaven og han kan også hjælpe dig. Tag du blot kontakt via deres hjemmeside eller på 5188 0080

Bak derfor også gerne op om dem.

En STOR TAK til dem alle.