Leje Seest Samling

Alle OPBAKKERE kan booke pladsen til fødselsdage, legegrupper og klassearrangementer. Dette for at undgå at man har arrangementer der falder i hinanden, og som skaber en god ramme og forudsigbarhed når det skal arrangeres noget.

Udfyld formularen herunder med ønsket dato, og vi vender retur med en bekræftelse på at tidspunktet er ledig. Booking er først endelig godkendt når betaling er modtaget.

Området vil ikke være lukket for andre brugere, men i vil have bålhytten for jer selv og adgang til vores grill, toiletfaciliteter mv.

  • Husk toiletpapir til eget forbrug…og efterlad gerne en rulle til din næste.
  • Der må ikke køres eller parkeres med biler på arealet eller brandvejen ved andelsboligerne. Skal i bruge f.eks. en trailer, så skal den skubbes op til området. Alternativt kan der bakkes en bil ned af stien mellem Bredevej 42 og 44 til af- og pålæsning.
  • Man skal rydder op efter sig, så de næste gæster kan glæde sig over det. Det betyder bl.a. at borde og legetøj stilles på plads.
  • Der er ingen skraldespande på pladsen. I skal have poser med til affald, da vi ikke har en renovationsordning. Altså tager lånere affaldet med hjem igen.
  • Ønsker I at spille bold, skal det foregå på arealet længst væk fra andelsboligerne eller på pladsen mod Sindalvej.
  • Der må gerne opstilles pavilioner/telte, men de skal være fjernet klokken 22. Dvs. området er ikke egnet til f.eks. en 50 års fødselsdag.

Prisen er et støttebidrag til fællesskabet på 100 kr. som går til at vedligholde området samt betale vedligehold af pladsen, nyt legetøj, borde, bænke og andet nyttigt. Beløbet betales via MobilePay der oplyses efter bekræftelse af bookningen.

Udfyld formularen, og vi kontakter dig efterfølgende.