MoneyMaker Lauget

– Money makes the World go around !

Herved bekræftes det, at følgende agtværdige og arbejdsivrige opbakkere har lovet at være aktive medlemmer af Money Maker Lauget.

Laugets vigtigste opgave er at skrabe de penge sammen, der er helt nødvendige for at SEEST SAMLING både kan etablere, udbygge og vedligeholde de anlæg, der etableres på vores areal.

Opgaven løses ved at give bestyrelsen den inspiration, der skal til for at holde alle øjne og ører åbne for de muligheder, der findes i laugsmedlem-mernes store netværk, i aviser, i meldinger fra diverse fonde eller fra de offentlige myndigheder eller fra enkeltpersoner og firmaer.
Altså kan laugsbrødrene skyde på alt, der bare lugter af penge.

Samtidig må brødrene også gerne komme med forslag og ideer til aktiviteter, der kan sikre SEEST SAMLING endnu flere penge i kassen.
Det vil sige, at Lauget først og fremmest skal dyrke inspirationen, men det er selvfølgelig tilladt at give en hånd med overfor bestyrelsen, hvis de enkelte medlemmer har kræfter til at hjælpe med ansøgningerne.

 

OPBAKKERE i LAUGET
Nr.
Karsten Johansen 23
Thomas Vilrich 80
Børge Skov Jørgensen 157
Niels Weber Petersen 163
Henning Hinrichsen 168
Kurt Fromsejer 63
Mogens Hansen 174
Børge Kjær 170
Palle Schorling 1

I alt 9

På venteliste – Lars Rasmussen (p.t. engageret andet)

Som belønning tilstræber bestyrelsen at gøre disse særlige opbakkeres gang på denne jord lettere. Og også sørge for, at de får et klap på skulderen, når tingene lykkes.
Money Makerne fører statistik over de donationer, som Lauget modtager i en særlig ”Laugs bog”.

SEEST SAMLING
10.04.2016